COIMBRA, PORTUGAL 2009
COIMBRA, PORTUGAL 2009

 

 

VALAHOL EL KELL KEZDENI

Sokat gondolkoztunk, hogy az első bejegyzés miről szóljon itt, a Phototrip -en. Legyen utazás témájú vagy legyen inkább fotózás? És külhon vagy magyar föld? És milyen témájú fotók vagy élmények kerüljenek terítékre? Aztán úgy döntöttünk, hogy legyen minden egyben!

 

TRATTORIA IN VINCI, TOSCANA 2011
TRATTORIA IN VINCI, TOSCANA 2011

 

Egyfajta válogatást mutatok tehát ezúttal, időben és térben kalandozunk.

 

DOOR WITH MULTIPLE HOUSE NUMBERS, BRUGES, 2011
DOOR WITH MULTIPLE HOUSE NUMBERS, BRUGES, 2011

 

A legkülönbözőbb utazásokon gyűjtött élményekből válogattam össze egy csokorra valót.

 

Two old guys in a Corsican mountain village in 2008
CORSICA, 2008

 

A képek (melyek, mint tudjuk többet mondanak ezer szónál) remélhetőleg magukért beszélnek majd, így én ezúttal igyekszem nem is nagyon szaporítani a szót.

 

ELDERLY COUPLE, PORTUGAL 2008
ELDERLY COUPLE, PORTUGAL 2008

 

Biztos, hogy a jövőbeli bejegyzések tartalmazni fogják az élmények szóbeli leírását is, ma viszont elégedjetek meg a képaláírásokkal, amelyekből a kép készítésének éve, esetleg a helyszíne kiderül.

 

STREET BAND, BARCELONA 2011
STREET BAND, BARCELONA 2011

 

Hadd beszéljenek tehát a képek! Ahogy válogattam őket máris körvonalazódik a következő jó néhány Phototrip bejegyzés. Előtte felelevenednek az élmények, az érdekes, mulatságos pillanatok, mindazok, amelyeket meg szeretnék osztani a Phototrip látogatóival..

PORTOBELLO ROAD, LONDON 2010
PORTOBELLO ROAD, LONDON 2010

 

Ugyanakkor az olvasóink véleményére nagyon kíváncsiak vagyunk itt a PhotoTrip-nél, úgyhogy írjátok meg mi az, ami a titeket leginkább inspirál, amikor fotózásról van szó! Idegen tájak, emberek, az utca, esetleg a tárgyak, sőt a tárgyak nagyon-nagyon közelről?

TOSCANA 2011
TOSCANA 2011

 

Várjuk tehát a visszajelzéseteket, sőt akár azt az egy (egyetlenegy!) képet, ami “elmondja” nektek miről is szól igazában a “fénnyel rajzolás”!

Nemsokára újabb élményekkel jövünk, addig is kitartás

Péter

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.