Fotózás, utazás, élmények
 
Utazás, fotózás, élmények - PhotoTrip
Utazás, fotózás, élmények – PhotoTrip

Mindenkinek az életében – kortól, hivatástól és egyebektől függetlenül – kell, hogy legyen valami, amivel bármikor szívesen foglalkozik, aminek hallatán mindig felcsillan a szeme, és amiről az idők folyamán annyi mindent megtapasztalt, hogy azt már szívesen megosztaná másokkal is.

Nekünk, a PhotoTrip szerzőinek ráadásul nem is egy, hanem két ilyen szenvedély jutott: a fotózás és az utazás.

Igen, ezek összefüggnek egymással, ahogy minden mással is, hiszen az élet maga is egy utazás! Márpedig utazás közben annyi élmény éri az utazót, hogy azokat megörökíteni és közzétenni, megosztani magától értetődő vágy. Ne felejtsük, utazás az életünk minden perce, nem csak azok, amelyeket egy távoli városban, vagy egy tengerparton, nyaralás vagy városlátogatás közben töltünk! A megszokott környezetünk, a mindennapi életünk is utazás, az e közben szerzett élmények pedig nem mindennapiak!

 

Az élmények megörökítésének egyik legjobb – és általunk választott – módja a fotózás. Ebben igyekszünk folyamatosan egyre jobban elmélyülni, fejlődni, tudásunkat csiszolni, és ennek eredményét fogjuk közzétenni ezeken az oldalakon különböző formákban, de mindenképpen képes módon. A legkülönbözőbb élményeinket fogjuk itt megosztani és bízunk benne, hogy képes (és szöveges) beszámolóink sokakat érdekelnek majd.

És végül még valami, amivel foglalkozni fogunk. A fotózás „tudománya” sokakat érdekel Magyarországon, olyanokat is, akik a külföldi fórumokat, szakirányú ismeretterjesztő oldalakat és blogokat időhiány vagy a nyelvismeret hiánya miatt nem „fogyasztják”. Nekik is igyekszünk rendszeresen érdekes tartalommal szolgálni majd, elhozunk és magyar nyelven teszünk közzé híreket, érdekességeket, teszteket, útmutatókat és cikkeket, természetesen a fotózás és az utazás témakörében!

Szolgálati közlemény: a Photorip szigorúan márkasemleges! Ez azt jelenti, hogy egyik fotó-eszközöket gyártó márkát, sem rendszert nem szeretjük jobban, mint a másikat (függetlenül attól, hogy mi ketten, a szerzők más-más „táborba tartozunk”). Aki tehát az egyik márkát dicsőítő, a másikat pedig porba tipró kijelentéseken szeret szórakozni, az bizony rossz helyen jár. Ahogy a nagyok mondják: nem a kamera számít, hanem mögötte az ember!

Figyelem! Olvasóink véleménye, visszajelzése, sőt olvasóink élményei nagyon fontosak nekünk, mindenkit arra biztatunk tehát, hogy írjon, kommenteljen, sőt váljon szerzővé azáltal, hogy élményeit megosztja velünk és a PhotoTrip olvasóival.

Kellemes utazást kíván a Phototrip Team

Piku és Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük